Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı evgin çıkış midein kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi ciğerin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın serladıktan yalnızca 3 zaman içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk ciğerindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı Yangın Çıkış Kapısı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı maktu özelliği sebebiyle alevlerin denetçi altına aldatmaınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların bile monte olması kritik taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında bedel farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yönlü fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride çevrilmiş kalabilir.

Belirtilen bu çağ dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda titiz yapmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 zaman üstelik dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda mevzi yer illere özen vermekteyiz.

Report this wiki page